Sammenligner Hareide med Røkke og Hagen

Redaktør sammenligner Åge Hareide med Kjell Inge Røkke og Stein Erik Hagen. Her er hans forklaring.

Publisert 15. nov. 2005 kl. 14.00
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.36
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 168 ord
Ukeavisen Ledelse Ukeavisen Ledelse vår Åge Hareide kåret til Norges beste toppleder. Redaktør Magne Lerø tror ifølge Dagbladet neppe Hareide hadde vunnet i dag. vår Åge Hareide kåret til Norges beste toppleder. Redaktør Magne Lerø tror ifølge Dagbladet neppe Hareide hadde vunnet i dag. - Men en leder i motgang behøver ikke å være en dårlig leder. De svakere sidene kommer bare mer til syne, sier han.Lerø sammenligner ifølge avisen Hareide med Kjell Inge Røkke og Stein Erik Hagen, særlig på grunn av hans evner til å motivere i medgang.- Han bruker seg selv aktivt, viser følelser, er engasjert og viser temperament for å inspirere. Han er impulsiv og kommer med uheldige formuleringer offentlig som krever forklaringer. Slik er Røkke og Hagen også. Dette er egenskaper veldig gode til å løfte lag i medgang, sier han.En indikasjon på hvor god Åge Hareide er i motgang, får vi i morgen da landslaget skal prøve å snu 0-1-tapet for Tsjekkia på Ullevaal lørdag til VM-billett i Tyskland.