Siem slutter i Enga?

Kjetil Siem skal være svært nær ved å si opp i Vålerenga.

Kjetil Siem er svært nær ved å si opp jobben som Vålerenga-direktør, skriver Dagbladet.- Jeg kan bekrefte at både jeg og styrelederen i Vålerenga ASA er orientert av Siem om at han er i tenkeboksen. Han ønsker å finne ut hva han skal gjøre de kommende årene. Dette har vi tatt til etterretning. Vi lar ham tenke, og avventer hva han kommer frem til, sier Sven Mollekleiv, leder av Vålerengas elitestyre.Til avisen sier Siem at det er en vanskelig sak, og at beslutningen blir tatt veldig snart.Overfor TV2 Nettavisen avviser direktøren at det dreier seg om uvennskap med trener Kjetil Rekdal.- Jeg har egentlig verdens mest spennende jobb, men den er også altoppslukende. Og det er også andre ting. Jeg tenker på familien. Jeg tenker på all tiden som er brukt. Og nå er på en måte målet nådd. Det er litt mission completed-følelse. Det er også andre ting, forklarer han.