Solskjærs fete sykelønn

Ole Gunnar Solskjær har vært skadet i to år. Men sykelønnen fra Manchester United er upåklagelig.

En kneskade har holdt Ole Gunnar Solskjær på sidelinjen i snart to sesonger. Men det har ikke stått på utbetalingene fra Manchester United.To uavhengige anslag Kapital viser til, vurderer Solskjærs årslønn til rundt 25 millioner kroner. Det betyr i så fall en sykelønn på ca. 50 millioner, 30 millioner etter skatt.Tidligere fotballagent og nåværende Start-eier Erik Solér er ifølge bladet kritisk.- Jeg har alltid undret meg over at engelske klubber, som ofte har dårlig medisinsk støtteapparat, setter skadede spillere på benken med full lønn. I Tyskland får man full lønn bare noen uker etter skaden, deretter må egne forsikringer dekke resten, sier han.Manchester United-proffen har uttalt at han håper å være på banen ved juletider.