KjøpLogg inn

- Fotballgutta tjener for mye

- Lommeboka er så stor at de går skakt når de kommer på landslagstrening, sier Åge Hareide.

Publisert 10. feb. 2006 kl. 10.37
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 159 ord

Åge Hareide synes spillerne på hans landslag er "gode gutter", men at det tjener så mye at "det ikke er bra", skriver VG. Åge Hareide synes spillerne på hans landslag er "gode gutter", men at det tjener så mye at "det ikke er bra", skriver VG. I et foredrag for næringslivet om lederskap i rampelyset tok han opp spillernes eventyrlige lønninger.- Vi var i Nord-Irland for å spille landskamp. Noen av guttene satt på hotellrommet og spilte Playstation. De hadde kjøpt nytt utstyr, for de gadd ikke å ta med seg det de allerede hadde. Andre spilte golf, også de kjøpte nytt utstyr, sa Hareide.- Lommeboka er så stor at de går skakt når de kommer på landslagstrening. De har i overflod av penger - og det er ikke bare bra, la han til ifølge avisen.Hareide selv tjener tre millioner i året. Til sammenligning har John Arne Riise og John Carew hhv. ca. 25 og 35 millioner i året.