Konserndirektør takker for seg

Norske Skogs konserndirektør for finans, Christian Rynning-Tønnesen, slutter.

Arbeidsliv

Konserndirektør Christian Rynning-Tønnesen slutter i Norske Skog for å bli konsernsjef i Agder Energi, opplyser Norske Skog i dag. Christian Rynning-Tønnesen har vært konserndirektør for finans i Norske Skog siden april 2005 da han kom fra tilsvarende stilling i Statkraft. Tidspunkt for fratreden er foreløpigikke bestemt og Rynning-Tønnesen fortsetter sitt arbeid inntil videre.I tillegg til hovedoppgavene som konserndirektør for finans vil Rynning-Tønnesen fortsatt ha et spesielt ansvar for omstillingsarbeidet på Union gjennom prosjektet Klosterøya - nye muligheter.- Dette har vært en vanskelig avgjørelse for meg. Jeg har fått arbeide i et inspirerende og meget kompetent miljø i Norske Skog som jeg vil savne,sier Christian Rynning-Tønnesen.Konsernsjef Jan Oksum sier at Rynning-Tønnesen har vært en viktig bidragsyter tilkonsernledelsen i Norske Skog.- Jeg beklager at Christian Rynning-Tønnesen forlater Norske Skog, men har allikevel forståelse for at han har takket ja til den utfordrende stillingen som konsernsjef i Agder Energi, sier Norske Skogs konsernsjef Jan Oksum.

Nyheter
Næringsliv