Modelldebut for Vollvik jr.

Ivan Vollvik går i pappas fotspor og debuterer som modell.

Arbeidsliv

Idar Vollvik prøvde seg som modell i sin ungdom, og nå følger sønnen Ivan i pappas fotspor. I morgen debuterer han ifølge Bergensavisen som modell i basketpausen mellom Ulriken Eagles og Harstad Vikings, da Eye Models skal vise frem klær for "Frost". Idar Vollvik prøvde seg som modell i sin ungdom, og nå følger sønnen Ivan i pappas fotspor. I morgen debuterer han ifølge Bergensavisen som modell i basketpausen mellom Ulriken Eagles og Harstad Vikings, da Eye Models skal vise frem klær for "Frost". - Det ligger mye hardt arbeid bak. Det går ikke en dag hvor jeg ikke trener på hvordan man skal stå og gå som modell, sier han.Ivan har ifølge avisen et klart mål om å nå lenger på catwalken enn pappa, som selv ønsker lykke til.- Han har muligheter til å nå langt, men jeg er mest opptatt av at han prioriterer skolen og skaffer seg en god utdannelse, sier senior.

Nyheter
Næringsliv