SAS-piloter: - Åpen krigserklæring

Samtalene mellom SAS-ledelsen og selskapets 2.200 piloter har brutt sammen.

Arbeidsliv

Samtalene mellom SAS-ledelsen og selskapets 2.200 piloter har brutt sammen. Pilotene kaller dette en åpen krigserklæring. SAS-ledelsen og selskapets flygere har hatt en lang rekke møter for å forsøke å komme til enighet om flygernes lønns- og arbeidsvilkår. Samtalene mellom SAS-ledelsen og selskapets 2.200 piloter har brutt sammen. Pilotene kaller dette en åpen krigserklæring. SAS-ledelsen og selskapets flygere har hatt en lang rekke møter for å forsøke å komme til enighet om flygernes lønns- og arbeidsvilkår. SAS-ledelsen krever at alle forhandlinger om flygernes lønns- og arbeidsforhold fra 1. april skal skje i de landene hvor flygerne er ansatt.Det ble tidligere tirsdag opplyst at møtet i Stockholm mellom pilotene og konsernledelsen i SAS nærmet seg avslutning. (©NTB)

Nyheter
Kultur