- Studentenes marked

Bedriftene ligger langflate etter ingeniører og økonomer. Og enkelte strekker seg lenger enn andre.

Arbeidsliv

Som vi har skrevet flere ganger, er etterspørsel etter både ingeniører og økonomer svært høy om dagen. Næringslivsutvalget ved NHH i Bergen hentet ifølge DN inn 2,3 millioner kroner fra bedriftene i fjor, og overskuddet ble 1,3 millioner kroner- Det er studentenes marked. De med over middels karakterer kan velge og vrake i jobber, sier utvalgets leder Håkon Kalbakk.Ved Handelshøyskolen BI har prisene på bedriftspresentasjoner mer enn tredoblet seg på tre år.Og bedriftene strekker seg langt for å gjøre sine hoser grønne blant studentene. Cap Gemini vil i år fly 20-25 studenter til bedriftens slott utenfor Paris for en 4-dagers innføring i konsulenttilværelsen, skriver avisen.- Vi ønsker å profilere Cap Gemini som en spennende arbeidsgiver og øke egen treffsikkerhet når vi skal velge ut hvem som gjør seg som konsulenter, sier konsulent Kristin Gaasøy.

Nyheter
Næringsliv