KjøpLogg inn

Toppmeglere til Re/Max

Re/Max Tromsø har hentet to toppmeglere fra Krogsveen.

Publisert 13. feb. 2006 kl. 14.06
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 113 ord

Re/Max Tromsø har hentet to toppmeglere fra Krogsveen, heter det i et nyhetsbrev. Jon Rye-Holmboe, som også er leder i Nord-Norges Eiendomsmeglerforbund, begynte som ny faglig leder 6. februar. Re/Max Tromsø har hentet to toppmeglere fra Krogsveen, heter det i et nyhetsbrev. Jon Rye-Holmboe, som også er leder i Nord-Norges Eiendomsmeglerforbund, begynte som ny faglig leder 6. februar. - Jeg har lyst til å konsentrere meg om det faglige. Jobben som faglig leder i Re/Max Tromsø er jo da svært attraktiv, fordi kontoret er en stor markedsaktør og har et godt navn her i byen, sier Rye-Holmboe i en kommentar.I tillegg har Re/Max også sikret seg Stian Mathiassen, som var megler/teamleder ved Krogsveen-kontoret.