Stjernemeglere til Sørholt

- Her har vi gjort et vanvittig scoop, sier Miguel Sørholt i Privatmegleren Residence til HegnarOnline.

Arbeidsliv

Privatmegleren Residence, med daglig leder og partner Miguel Sørholt i spissen, har styrket laget med Exact-meglerne Gøran Sørensen og Christian Mathiesen.De to hadde sin første dag hos sin nye arbeidsgiver fredag før palmesøndag.- Vanvittig scoopSørholt legger ikke skjul på sin begeistring for nyervervelsene.- Med dette har vi sikret oss de to beste Exact-meglerne i Oslo. Blant annet har de tatt seg av store deler av resalget i Pilestredet Park, Marienlyst Park og på Sjølyststranda. Det er mange som har jobbet for å få disse på laget, så her har vi gjort et vanvittig scoop, sier Sørholt til HegnarOnline.Sørensen og Mathiesen er begge i slutten av 20-årene og blir etter det HegnarOnline erfarer statsautoriserte meglere i løpet av året.- At disse kommer til oss, tar vi som en tillitserklæring. Det viser at vi har respekt i markedet, og det er viktig, sier Sørholt videre.- Alle på førstelagetDen daglige lederen peker på at meglerhuset gjør seg flid i å plukke de beste hodene.- Hos oss er alle gode nok til å spille på førstelaget. Ingen sitter på reservebenken. Vi er svært tilfreds med å komme i mål med to nye suverene medarbeidere, avslutter Sørholt.

Nyheter
Næringsliv