Skal hoppe etter Salthella

Om det blir som å hoppe etter Wirkola vet vi ikke, men nå er den nye viseadministrerende direktøren i Sparebanken Vest etter Monica Salthella klar. Ytterligere to direktører er ansatt.

Arbeidsliv

Jan Erik Kjerpeseth (34) er ansatt som ny viseadministrerende direktør i Sparebanken Vest. Han kommer fra stillingen som markedsdirektør i Sparebanken Vest. I tillegg til å være viseadministrerende direktør vil han lede en ny avdeling i banken med ansvar for forretnings- utvikling, marked og økonomi. Jan Erik Kjerpeseth (34) er ansatt som ny viseadministrerende direktør i Sparebanken Vest. Han kommer fra stillingen som markedsdirektør i Sparebanken Vest. I tillegg til å være viseadministrerende direktør vil han lede en ny avdeling i banken med ansvar for forretnings- utvikling, marked og økonomi. Kjerpeseth har vært markedsdirektør i Sparebanken Vest siden 2003. Han er utdannet sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole, samt MBA fra Harriot Watt University og Executive MBA i Merkevareledelse fra NHH. Han har tidligere erfaring fra stillingen som markedssjef i Sparebanken Sogn og Fjordane.Kate Henriksen (46) er videre ansatt som ny direktør for bankens personmarkedsdivisjon og Henning Nordgulen (41) som ny direktør for bankens bedriftsmarkedsdivisjon.

Nyheter
Børs