Bedriftene kjemper om de beste studentene

Torsdag 28. september er det duket for karrieredag på Handelshøyskolen BI. Arbeidsmarkedet er glohett og bedriftene må kjempe om de beste studentene som aldri før. Antall påmeldte bedrifter er rekordstor.

Arbeidsliv
Torsdag 28. september arrangeres årets karrieredag i regi av Næringslivsutvalget (NU) ved Handelshøyskolen BI Oslo.Arbeidsmarkedet er glohett om dagen og rekrutteringen er større enn på lenge. NU melder om rekordstor interesse og at over 80 bedrifter vil delta. Her finner vi blant annet selskaper som ABG Sundal Collier, Capgemini, DNB NOR, Telenor og Schibsted.Det er fri adgang til arrangementet som starter ved Handelshøyskolens lokaler i Nydalen klokken 10:00. Klokken 15:00 vil administrerende direktør i Norwegian Bjørn Kjos holde foredrag for de fremmøtte.For mer info se