240 ansatte i EDB Business Partner må finne seg ny arbeidsgiver. 175 av disse jobber i dag i IT Drift. 240 ansatte i EDB Business Partner må finne seg ny arbeidsgiver. 175 av disse jobber i dag i IT Drift. - Vi har i dag sendt ut brev til dem som blir berørt, sier informasjonssjef Helge L'Orange i forretningsområdet IT Drift til Adresseavisen.Nedbemanningen blir begrunnet med at noe måtte gjøres for å holde lønnsomheten oppe.- Dette har blitt en galskap i Norge, sier Borgar Granbom i EL&IT Forbundet, som er klubbleder i EDB Business Partner i Norge.- Ni prosent av omsetningen er overskudd, men fordi børsen forventer mer er man nødt til å ta noen grep, sier han.- Vi effektiviserer så mye at hver enkelt må gjøre både to og tre manns jobb. Vi merker allerede at det bikker over og folk må sykmelde seg. Realiteten er at de ansatte skriker etter flere folk fordi de har så mye å gjøre, sier han.