Slik får du arbeidsdagen til å fly, skriver dn.no:
  • Ha en oppriktig prat med sjefen din og spør om du kan få noen utfordrende arbeidsoppgaver som inspirerer deg til å stå på litt ekstra.Ha en oppriktig prat med sjefen din og spør om du kan få noen utfordrende arbeidsoppgaver som inspirerer deg til å stå på litt ekstra.
  • Tilbring tid med kolleger som elsker jobben sin, i stedet for med dem som konstant klager. Tilbring tid med kolleger som elsker jobben sin, i stedet for med dem som konstant klager.
  • Ikke hopp over lunsjpausen. Den splitter opp arbeidsdagen i to deler og gir deg påfyll til å jobbe bedre etter lunsj.Ikke hopp over lunsjpausen. Den splitter opp arbeidsdagen i to deler og gir deg påfyll til å jobbe bedre etter lunsj.
  • Spis noe lett som får opp energinivået ditt når blodsukkeret ditt er lavt. Kanskje du rett og slett bare er sliten, selv om du tror du kjeder deg.Spis noe lett som får opp energinivået ditt når blodsukkeret ditt er lavt. Kanskje du rett og slett bare er sliten, selv om du tror du kjeder deg.
  • Sett deg klare mål. Det er vanskelig å jobbe mot et mål hvis du ikke har noe, eller målet er så diffust at du har vanskelig for å beskrive det.Sett deg klare mål. Det er vanskelig å jobbe mot et mål hvis du ikke har noe, eller målet er så diffust at du har vanskelig for å beskrive det.
  • Ta en kopp kaffe med en kollega du alltid har hatt lyst til å bli bedre kjent med. Jo flere venner du får på jobben, jo morsommere blir jobben din.Ta en kopp kaffe med en kollega du alltid har hatt lyst til å bli bedre kjent med. Jo flere venner du får på jobben, jo morsommere blir jobben din.
  • Vær aktiv, utfordre deg selv, tenk på prosjekter som du har lyst til å jobbe med og foreslå dem for sjefen din.Vær aktiv, utfordre deg selv, tenk på prosjekter som du har lyst til å jobbe med og foreslå dem for sjefen din.
  • Hvis ingenting av dette ser ut til å hjelpe - se deg om etter en ny jobb!Hvis ingenting av dette ser ut til å hjelpe - se deg om etter en ny jobb!