Ifølge Aftenposten delte Norges aksjemeglere 2,3 milliarder bonuskroner i fjor. 11 av disse fikk utbetalt over 25 millioner kroner hver. 50 stykker fikk mer enn 10 millioner kroner. Ifølge Aftenposten delte Norges aksjemeglere 2,3 milliarder bonuskroner i fjor. 11 av disse fikk utbetalt over 25 millioner kroner hver. 50 stykker fikk mer enn 10 millioner kroner. - Meglerhusene har alltid hatt overskuddsdeling. Bakgrunnen er at inntektene som skapes kommer fra de ansatte, sier administrerende direktør Per Broch Mathisen i Norges Fondsmeglerforbund.- Norske meglere var tidlig ute med å se utviklingen med en høy oljepris, og har utnyttet det til å gjøre Norge til et finanssentrum innen rigg og olje, som de har bidratt til å finansiere opp, sier han.- Det som overrasker meg mest, er at de som alltid er så opptatt av penger, nemlig kundene til disse meglerforetakene, ikke klarer å være mer kritiske til prisnivået på tjenestene de kjøper fra meglerne, sier finansminister Kristin Halvorsen til avisen.