Ifølge en annonse på Finn søkes det etter en controller til en av Oslos største eiendomsforvaltere. Og bemanningsselskapet Kelly Services vil ikke si noe om hvilket selskap det gjelder. Men det taler vel for seg selv:
Foretakets tjenester inkluderer kjøp, salg og utbygging av eiendommer for skoleformål, utvikling, drift, vedlikehold og rehabilitering av eiendomsmassen, og utleie av arealer til skolene og andre brukere. Her er hele annonsen
Lars Grønnevik i Kelly Services vil hverken avkrefte eller bekrefte påstanden.- Da må du kontakte det selskapet du tror det er for mer informasjon. Jeg kan ikke bekrefte noe, sier Grønnevik til HegnarOnline.Informasjonsdirektør i Undervisningsbygg Marit Thorsen er derimot ikke fullt så hemmelighetsfull.- Vi er på jakt etter en controller, noe vi ble rådet til å gjøre så fort som mulig, sier Thorsen til HegnarOnline.- Kelly Services følte seg forpliktet til å bevare vår identitet.