Røkkes nye mann

Kjell Inge Røkkes Aker Seafoods har ansatt ny finansdirektør.

Arbeidsliv

Gunnar Aasbø er ansatt som finansdirektør/CFO i Aker Seafoods ASA. Aasbø erstatter Bent M. Skisaker 1. mars neste år. Gunnar Aasbø er ansatt som finansdirektør/CFO i Aker Seafoods ASA. Aasbø erstatter Bent M. Skisaker 1. mars neste år. Gunnar Aasbø (32) er utdannet siviløkonom med MBA fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Han kommer fra stillingen som økonomidirektør i COOP NKL, og har tidligere arbeidet i konsulentselskapet Accenture.- Vi er glade for å få Gunnar Aasbø på laget. Hans bakgrunn innenfor dagligvarehandel er relevant for Aker Seafoods` strategier for fortsatt vekst, videreutvikling av allianser med dagligvarekjeder og satsing på egne merkevarer, sier konsernsjef Yngve Myhre i Aker Seafoods i en melding.Bent M. Skisaker slutter etter eget ønske og har takket ja til et jobbtilbud utenfor Aker.- Det er hyggelig at dyktige nøkkelfolk i Aker Seafoods er attraktive i arbeidsmarkedet, men det er samtidig synd å miste kompetente medarbeidere, sier Myhre.

Nyheter
Børs