Betaler ikke tilbake et rødt øre

- Jeg hadde gjort en dårligere jobb om jeg ikke hadde hatt denne lønnspakken, sier Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas.

Arbeidsliv

Opsjonsstormen raser rundt ørene på Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas. Ifølge DN tror han ikke han hadde gjort det like godt uten en god lønnsavtale i bunn. Opsjonsstormen raser rundt ørene på Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas. Ifølge DN tror han ikke han hadde gjort det like godt uten en god lønnsavtale i bunn. - Jeg hadde gjort en dårligere jobb dersom jeg ikke hadde hatt denne lønnspakken. Når man har vært med lenge betyr mulighetene for vekst og verdiskaping mye. Det er summen av de avtalene man har som betyr noe. Og det som motiverer er anerkjennelse og aksept, så her er det en balanse, sier Baksaas.Til VG sier Telenor-sjefen i dag at det ikke blir aktuelt å betale tilbake en eneste krone av opsjonsmillionene.

Nyheter
Næringsliv