Brann kan rakne

Litt på siden: Hele 12 spillere i Brann-stallen har kontrakter som løper ut etter 2007-sesongen.

Arbeidsliv

Det er problematisk, ifølge trener Mons Ivar Mjelde. Etter neste sesong kan de 12 spillerne forlate rødtrøyene på fri overgang. Det er problematisk, ifølge trener Mons Ivar Mjelde. Etter neste sesong kan de 12 spillerne forlate rødtrøyene på fri overgang. - Klart det ikke er ideelt å ha så mange spillere som går inn i sitt siste kontraktsår, sier Mjelde til bt.no.I tillegg til de to skottene Charlie Miller og Robbie Winters har også Olafur Bjarnason, Kristjan Sigurdsson, Håkon Opdal, Bengt Sæternes, Martin Andresen, Migen Memelli, Erik Huseklepp, Johan Thorbjørnsen, Kristian Ystaas og Steffen Haraldsen kontrakter som går ut etter 2007-sesongen. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi