Her er den nye Brann-sjefen

Roald Bruun-Hanssen blir sportssjef i Brann.

Arbeidsliv

Toppfotballsjefen i Norges Fotballforbund, Roald Bruun-Hanssen slutter i jobben for å bli sportssjef i Brann, melder fotballforbundet. Bruun-Hanssen selv sier det har vært et vanskelig valg. Toppfotballsjefen i Norges Fotballforbund, Roald Bruun-Hanssen slutter i jobben for å bli sportssjef i Brann, melder fotballforbundet. Bruun-Hanssen selv sier det har vært et vanskelig valg. - Det er først og fremst av hensyn til familien at jeg har valgt å takke ja til tilbudet fra Brann. At jeg har valgt å bli boende i Bergen var tungen på vektskålen, sier den nye sportssjefen på Brann stadion.- Roald har gjort en veldig god jobb i forbundet etter at han ble ansatt i april. Jeg beklager at vi mister ham, sier generalsekretæren i NFF, Karen Espelund. Hun legger til at Brann får en faglig sterk og svært dyktig leder.Fotballforbundet kommer nå umiddelbart til å starte med å finne Bruun-Hanssens erstatter. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi