Myhre nøler med å signere for Enga

Suksesstrener Petter Myhre nøler med å skrive kontrakt med Vålerenga. Her er årsaken.

Arbeidsliv

Petter Myhre fortsetter å vinne som Vålerenga-trener. I går ble det 1-0 mot Viborg i Royal League. Men han har ennå ikke underskrevet en permanent kontrakt. Petter Myhre fortsetter å vinne som Vålerenga-trener. I går ble det 1-0 mot Viborg i Royal League. Men han har ennå ikke underskrevet en permanent kontrakt. - I dag fikk jeg et nytt kontraktsforslag fra klubben. Den skal jeg sette meg ned og se grundig på. Det står på totalpakken, sier han til TV2 Nettavisen.Myhre peker på at både direktør og sportsdirektør mangler.- Blant annet er vi i en situasjon hvor det norske overgangsvinduet er åpent, mens vi vanskelig kan hente nye spillere før direktøren og sportsdirektøren er på plass, sier han.Men Myhre insisterer ifølge nettavisen på at han snakker samme språk som styret.- Kanskje skriver jeg under om to dager, kanskje om en uke - det er umulig å si.

Nyheter
Personlig økonomi