Norsk blondine til topps i USA

Fra sin base i New York skal Johanna Grønneberg følge stjernene på nært hold i MTVs US Top 20.

Arbeidsliv

Etter at Norge fikk sitt eget MTV for litt over ett år siden har det strømmet stadig flere seere til kanalen. Det har muliggjort flere nye programkonsepter og flere norske programledere på MTV. Sist ute er Johanna Grønneberg som nå har base i New York hvor hun skal følge stjernene på nært hold i programmet US Top 20.Hun følger etter Charlotte Thorstvedt som er VJ for Euro Top 20 som vises til seere over hele Europa. Johanna har til nå vært produsent for programmet med Charlotte, men tar nå steget fram foran kameraet til MTV studios midt på Times Square i New York.- Programmet skal selvsagt vise de 20 mest populære sangene fra hitlistene i USA, men også vise det nyeste og beste innen ulike sjangere. Det viktigste er at vi skal følge norske artister som forsøker å slå igjennom i USA på nært hold. Vi håper også å kunne hjelpe noen av disse litt på veien med våre kontakter her borte, sier Johanna Grønneberg.MTV US Top 20 med Johanna Grønneberg har premiere på MTV førstkommende torsdag klokken 18.00.

Nyheter
Næringsliv