Rösler tar Viking

Uwe Rösler bytter jobb med Tom Nordlie og blir ny trener for Viking (oppdatert).

Scanpix / Scanpix
Arbeidsliv

På en pressekonferanse på Viking stadion blir Uwe Rösler akkurat nå presentert som Vikings nye trener. På en pressekonferanse på Viking stadion blir Uwe Rösler akkurat nå presentert som Vikings nye trener. Ifølge Stavanger Aftenblad er det også grunn til å tro at han får med seg sin assistent fra Lillestrøm-tiden, Gunnar Halle.- Vi har kommet fram til at Rösler er den beste kandidaten og dermed rett mann til å bli vår nye trener, sier Vikings nybakte sportsdirektør Egil Østenstad.Rösler er ifølge avisens nettutgave knyttet til Viking i tre år, fra 1. januar.- Vi ville ha en trener med tippeligaerfaring. Det var et sterkt ønske. Videre har det vært viktig med en bestemt lederstil, en trener som er tydelig, klar og bestemt, ja kanskje litt gal, sa Østenstad på pressekonferansen.

Nyheter
Personlig økonomi