Toppenes karriereråd

Jens Ulltveit-Moe, Stein Erik Hagen og Tor Olav Trøim gir råd til deg som vil opp og frem.

Arbeidsliv

- Mitt beste råd til unge som vil opp og frem tror jeg er å få med seg erfaring fra en annerledes kultur. Særlig den amerikanske, som er ledende. Videreutdanning fra USA er verdifullt og noe jeg uten tvil vil anbefale. Go west, young man, sier investor Jens Ulltveit-Moe til studentavisen Inside.- Hardt arbeid, prioriter riktig, business before pleasure. Man må jobbe målrettet og ærlig. Ikke minst er det viktig å inspirere andre til å være med. Tåle motgang og kritikk er også viktig. I Norge i dag kan det virke som det middelmådige er idealet, og i politikken kan det virke som det er bedre å være trygdesnylter enn hardt arbeidende, sier Stein Erik Hagen til avisen.- Jobb hardt og grundig, lær dere å regne, vær ikke naive, og lær av motgang. Prøv i tillegg å forenkle ting på en forsvarlig måte, mener Tor Olav Trøim.

Nyheter
Næringsliv