Utålmodig Beckham

David Beckham synes ikke ting er som de bør være i Real Madrid og utelukker ikke USA en gang i framtiden.

Arbeidsliv

Men for øyeblikket er han innstilt på å kjempe om en plass på laget med de mange stjernene, til tross for at han er mindre fornøyd med å slite benken. Men for øyeblikket er han innstilt på å kjempe om en plass på laget med de mange stjernene, til tross for at han er mindre fornøyd med å slite benken. - Akkurat nå er jeg fornøyd med tingenes tilstand i Real Madrid - når jeg spiller. USA er en mulighet i framtiden, sa Beckham i et intervju med magasinet DT.31-åringen påpeker likevel at det som betyr noe for ham er å bidra ute på banen, ikke på benken.- Når alt kommer til alt tenker jeg bare på å spille fotball. Det er min lidenskap. Det er mange som vil spille, så man må være tålmodig.- Jeg vil selvsagt at laget skal lykkes, men jeg vil bidra til den suksessen. Jeg vil ikke gjennom nok en sesong uten å vinne noe. Jeg trenger å vinne noe med Real, påpekte Beckham. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi