Vil du ha ny jobb?

Store selskaper som Telenor, DnB NOR og Aker Kværner kommer til å ansette en rekke nye medarbeidere i 2007.

Arbeidsliv

Statistisk sentralbyrå regner med at arbeidsledigheten vil fortsette å falle i 2007. Finansavisen skriver i dag at flere store børsnoterte selskapene er på utkikk etter nye medarbeidere. Statistisk sentralbyrå regner med at arbeidsledigheten vil fortsette å falle i 2007. Finansavisen skriver i dag at flere store børsnoterte selskapene er på utkikk etter nye medarbeidere. - Vi kommer til å rekruttere i betydelig større grad neste år i Norge. Om det blir 100 eller 500 vet vi ikke, men vi snakker om volumer, ikke om ti nye, sier HR-direktør Eivind Karlsen i Telenor.- I år ansatte vi rundt 400 nye medarbeidere, og vil sannsynligvis trenge flere til neste år. Slik det ser ut nå, vil vi ha størst behov innenfor personmarked, men også innenfor IT, sier informasjonsrådgiver Marit Giske i DnB NOR.Kommunikasjonsdirektør Karen Romer i Aker Kværner tror selskapet vil ansette minst 3.000 personer i 2007.

Nyheter
Næringsliv