Karl Otto Eidem blir ny administrerende direktør i Glitnir Securities. Han har tidligere vært analysesjef i Glitnir Securities og har fungert som administrerende direktør for Glitnir AB (Fischer Partners i Sverige) etter at selskapet ble kjøpt av Glitnir i fjor sommer. Karl Otto Eidem blir ny administrerende direktør i Glitnir Securities. Han har tidligere vært analysesjef i Glitnir Securities og har fungert som administrerende direktør for Glitnir AB (Fischer Partners i Sverige) etter at selskapet ble kjøpt av Glitnir i fjor sommer. I Sverige tok Anders Holmgren nylig over stillingen som administrerende direktør og Eidem kommer nå tilbake til Oslo og tar over som administrerende direktør i Glitnir Securities.- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som administrerende direktør i Glitnir Securities. Selskapet har vært igjennom en veldig spennende utvikling siden jeg startet i 2004, og mye har faktisk skjedd bare i løpet av den perioden jeg har vært i Stockholm. Glitnir Securities har gått fra å være en nisje aktør mot deler av privat segmentet, til en full service aktør mot et langt bredere kundesegment. I nært samarbeid med vår virksomhet i Stockholm dekker vi nå hele det nordiske aksjemarkedet, og vi fortsetter vår satsing på å bli en ledende aktør i dette markedet. Glitnir Securites har mange dyktige og motiverte medarbeidere, og jeg ser frem til å bidra til den fortsatte utvikling av selskapet, sier Eidem.