Live Haukvik Aker er ansatt som CFO i Grenland Group ASA. Hun erstatter Magnar Brekka som skal egne seg 100 prosent til stillingen som Executive Vice President for Fabrication Division i Grenland Group. Live Haukvik Aker er ansatt som CFO i Grenland Group ASA. Hun erstatter Magnar Brekka som skal egne seg 100 prosent til stillingen som Executive Vice President for Fabrication Division i Grenland Group. Magnar Brekka fortsetter i stillingen som CFO frem til Live Haukvik Aker tiltrer 2. april.Live Haukvik Aker kommer fra stillingen som CFO i Tandberg Data, og hun har tidligere arbeidet som CEO i Goodtech ASA. Hun er utdannet Siviløkonom fra Université de Fribourg, Sveits og har også en Master of Management-grad fra BI, Oslo.Live Haukvik Aker har vært styremedlem i Grenland Group fra mai 2006, og fratrer som styremedlem samtidig som hun tiltrer stillingen som CFO.