- Hun har jo solid erfaring fra offentlig forvaltning og solid organisasjonserfaring. Jeg tror ikke det er så mye spørsmål om hva slags jobb hun kan få, men hva slags jobb hun kan trives i, sier partner og konsulent i leder-rekrutteringssselskapet Visindi, Heidi Wiggen, til NA24. Wiggen tror Valla har store utfordringer med å komme seg i ny jobb. En av hindrene er alderen. Den tidligere LO-lederen blir 59 år.Leder i Alliansepartner, Brit Teien, peker på viktigheten av Gerd-Liv Vallas mektige nettverk.- Jeg tror nok hun kommer til å få seg jobb, men innenfor hennes eget nettverk, som jo er nokså stort, hun har mange støttespillere, sier Teien til NA24. -Om hun har selvinnsikt, det vet jeg ikke om hun har, så burde hun ikke ta i lederjobber i det hele tatt. Jeg håper hun har lært av det hun har vært igjennom, det har ikke vært nådig.Men karriereeksperten tror den tidligere LO-lederen er uønsket i nærinsglivet.- Det er to ting jeg forventer hos en leder. Det ene er tydelighet, og det har hun i bøtter og spann. Men en leder må også være inkluderende. Der er Norge i særklasse, det å være inkluderende er mye viktigere i Norge enn andre steder. Valla har ikke sjanse til å bli trodd på at hun er en inkluderende leder, sier Brit Teien til NA24.