KjøpLogg inn

Ny redaktør i Adresseavisen

Arne Blix (52) er ansatt som ny sjefsredaktør i Adresseavisen.

Publisert 12. april 2007 kl. 09.04
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 01.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 126 ord

Styret og representantskapet i Adresseavisen ASA har i dag tilsatt Arne Blix (52) som ny sjefredaktør. Han har vært konstituert i stillingen siden november i fjor.Arne Blix har vært ansatt i Adresseavisen i 22 år og har i denne tiden vært ansvarlig for en rekke viktige utviklingsprosjekter i tillegg til arbeid som journalist og i ulike redaktørroller, senest som prosjektleder for omleggingen av Adressa til tabloid. Han har tidligere arbeidet for VG, Dagbladet Tromsø, journalistutdanningen i Nord-Norge og NRK.Styrets leder, Kaare M Gisvold, kommenterer: - Arne Blix har fått jobben i skarp konkurranse med eksterne kandidater. Vi er meget tilfreds med å ha funnet en så erfaren og kompetent sjefredaktør i egne rekker og ser fram til et spennende samarbeid i en mediefremtid i dynamisk forandring.