Skifte av konsernsjef er et ledd i videreutviklingen av den nye måten AF styres på. Selskapet har de siste 10 årene hatt en sterk vekst og har ambisjoner om fortsatt lønnsom utvikling.Rønn har de siste åtte årene hatt ulike lederstillinger i selskapet og er i dag konserndirektør i AF. Rønn er utdannet dr.ing. og er sivilingeniør med hovedfag i anleggsteknikk fra NTH. I tillegg har han gjennomført Advanced Management Program ved INSEAD.- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som konsernsjef, samtidig som jeg er ydmyk overfor oppgaven. Vår kraftige vekst ville ikke vært mulig uten en verdiforankret kultur og våre medarbeideres evne til å gripe forretningsmessige muligheter. Sammen med gode kollegaer vil jeg fortsette arbeidet med å skape varige verdier for våre kunder og våre eiere, sier Pål Egil Rønn.Rønn overtar som konsernsjef etter Per Aftreth (63) som har ledet selskapet siden etableringen i 1985. AF har i denne perioden økt omsetningen fra drøye 100 millioner til over 5milliarder i 2006. Aftreth er en av de største aksjonærene i selskapet.