Fredag 9. mars trakk Gerd-Liv Valla seg som leder for LO. Allerede samme dag organisasjonens sekretariat at hun skulle få beholde lederlønnen sin ut kongressperioden, som strekker seg frem til mai 2009.Gerd-liv Vallas lønn er 907.000 kroner i året, så avhengig av om du regner frem til Valla fyller 60 år i januar 2008 - da den ordinære LO-pensjonen kunne slått inn - eller ut hele perioden, er avtalen verdt et sted mellom trekvart og to millioner kroner, skriver NA24.Ifølge en beregning Dn.no har foretatt er hele avtalen, med den faste pensjonsordningen i LO med full lederlønn frem til fylte 65 år, verdt hele 6,9 millioner kroner.LO har i mange år vært motstander av millionfallskjermer i næringslivet.Men tidligere NHO-president Jens Ulltveit-Moe har ikke noe imot at Valla har fått en slik avtale.- Hun er toppleder og har fått behandling som toppleder. Så får LO i fremtiden ha forståelse for at også andre toppledere får slik behandling, sier Jens Ulltveit-Moe til NA24.