Her er de råeste karrierejegerne

BI-studenter står frem som de råeste karrierejegerne. Andre er opptatt av ryktet mens noen ønsker å kose seg.

BI-studenter er de råeste karrierejegerne, NHH-studentene er mest opptatt av eget og arbeidsgivers rykte, mens UMB-studentene helst vil kose seg og passe på miljøet. Ifølge DN kommer det frem av en undersøkelse med nærmere 500 sisteårsstudenter fra Norges Handelshøyskole, Handelshøyskolen BI, og Universitetet for miljø- og biovitenskap på Ås. BI-studenter er de råeste karrierejegerne, NHH-studentene er mest opptatt av eget og arbeidsgivers rykte, mens UMB-studentene helst vil kose seg og passe på miljøet. Ifølge DN kommer det frem av en undersøkelse med nærmere 500 sisteårsstudenter fra Norges Handelshøyskole, Handelshøyskolen BI, og Universitetet for miljø- og biovitenskap på Ås. - Forskjellene mellom skolene er markante, sier markedsansvarlig Carlo Duraturo i Universum, til DN.BI-studentene sikter mot høye lønninger, innflytelse og personlig rikdom. Samtidig betyr balansen mellom privatliv og karriere lite for dem.