Her finner du programmerere som jobber for 5.000 kroner måneden

IKT-Norge forteller om utviklere og programmerere med tre års erfaring som jobber for 5.000-8.500 kroner pr. måned.

Scanpix / Scanpix

Utsetting av programmeringsjobber skyter fart som aldri før, og IKT-Norge ønsker nå å spille en aktiv rolle for at medlemsbedriftene skal finne dyktig arbeidskraft som kan sikre norsk IKT-nærings fortsatt vekst. Utsetting av programmeringsjobber skyter fart som aldri før, og IKT-Norge ønsker nå å spille en aktiv rolle for at medlemsbedriftene skal finne dyktig arbeidskraft som kan sikre norsk IKT-nærings fortsatt vekst. - Vi har tidligere arrangert studietur til India og har et veldig godt samarbeid med flere indiske IT-selskaper. Vi ser også på et mulig samarbeid med selskaper fra Bangladesh, men i løpet av høsten ønsker vi å se spesielt på Ukraina, sier Per Morten Hoff i IKT-NorgeDen ukrainske IT-industrien økte i 2006 sin eksport med formidable 47 prosent til 1,7 milliarder kroner. I løpet av fjoråret ble det ansatt ikke mindre enn 30.000 nye medarbeidere i IT-næringen i Ukraina. Gjennomsnittlønningene for softwareutviklere og programmerere med tre års erfaring ligger på 5.000-8.500 kroner pr. måned.