Her kan du få 100.000 kroner ekstra ved å bytte jobb

En rekke arbeidstagere kan øke årslønnen med 100.000 kroner ved å bytte jobb.

Arbeidsliv

Et jobbytte kan raskt gi meget hyggelige utslag på lønningsposen din. VG skriver i dag at det ikke er uvanlig å gå opp 10 prosent i lønn ved å bytte arbeidsgiver. Flere av de største lønnshoppene ser vi når noen går fra offentlig til privat sektor. Et jobbytte kan raskt gi meget hyggelige utslag på lønningsposen din. VG skriver i dag at det ikke er uvanlig å gå opp 10 prosent i lønn ved å bytte arbeidsgiver. Flere av de største lønnshoppene ser vi når noen går fra offentlig til privat sektor. En sykepleier i offentlig sektor får fort 100.000 kroner mer i året om de velger å bli legemiddelkonsulenter. Ifølge VG vil en polititjenestemann kunne få 100-130.000 kroner ekstra som etterforsker i et forsikringsselskap.Er du lei av å jobbe i hotell- og restaurantbransjen kan årslønnen din øke med 100.000 kroner om du får jobb som flyvert/vertinne.Foto: Scanpix.

Nyheter
Næringsliv