Jobber du i ferien?

Undersøkelse viser at stadig flere tar med seg mobil og pc på ferie. - Det har sin pris, sier professor ved NTNU Per Øystein Saksvik.

En undersøkelse utført ved Arbetslivsinstitutet i Sverige viser at stadig flere tar med seg mobil og pc på ferie, skriver Dagbladet. Mer enn halvparten vil være tilgjengelig for arbeidsgiver i ferien, og tar derfor med seg mobiltelefon.Undersøkelsen viser at én av fem sjekker e-post regelmessig i ferien.- Enkelte arbeidsgivere sørger for å utstyre de ansatte med mobiltelefoner nettopp for at de skal være tilgjengelige hele tida. Det har sin pris. Det som før var et langt avbrekk fra jobben, har smuldret litt opp, sier professor ved NTNU Per Øystein Saksvik, ifølge Dagebladet.Ifølge undersøkelsen viser det seg at etter ferien er over, er én av syv yrkesaktive like slitne.