Timelønn: Én million

Investor og tidligere kjøpmann Stein Erik Hagen har ingen grunn til å klage.

Hver eneste time det siste halvannet året har verdiene i selskapet økt med 1 million kroner.Etter at Hagen solgte seg ut av dagligvarebransjen har pengene trillet inn i familieselskapet Canica AS, som kontrolleres av Hagen og hans tre barn Nina Camilla, Caroline Marie og Carl Erik.Ifølge Aftenposten verdsettes Hagen-familiens selskaper til over 25 milliarder kroner, etter at gjelden på 2,5 milliarder kroner er trukket fra.Canicas største investering er Orkla, der selskapet er største eier med 20,4 prosent av aksjene. Canica kontrollerer Steen & Strøm etter et oppkjøp til 86,56 prosent i forrige uke, og sitter med investeringer i blant annet nettbutikken Komplett og jernvarehandelen Jernia. (©NTB)