- Vanvittig Reiten-lønn

- Det må skje utskiftninger i styret etter dette, sier Gunvor Eldegard.

Arbeidsliv

Hydro-styret øker lønnen til Eivind Reiten med over 20 prosent, fra 4,6 til 5,6 millioner kroner. Rød-grønne politikere reagerer sterkt, skriver Dn. Hydro-styret øker lønnen til Eivind Reiten med over 20 prosent, fra 4,6 til 5,6 millioner kroner. Rød-grønne politikere reagerer sterkt, skriver Dn. - Jeg synes det må skje utskiftninger i styret i forhold til dette. Vi må få et styre som tar signaler fra den største eieren, sier Gunvor Eldegard, nestleder i næringskomiteen og Aps næringspolitiske talskvinne Gunvor Eldegard.- Det er helt vanvittig, legger hun til.Sps Lars Peder Brekk kaller det styret har gjort i forhold til intensjonen i eierskapsmeldingen "umusikalsk", skriver avisen.

Nyheter
Næringsliv