Få betalt under studiene

Nå har du muligheten til å studere og samtidig få lønn. Kampen er hard om de beste studentene.

Scanpix / Scanpix
Arbeidsliv

I løpet av 2010 regner NTNU-studenten Eivind Hofland med å være ferdig med sivilingeniør-studiene. Men allerede nå er han på lønningslisten til ABG Sundal Collier, skriver Dagens Næringsliv. To år på rad har Hofland hatt sommerjobb i selskapet, og den siste uken på jobb i sommer, fikk han tilbud om jobb i meglerhuset om tre år.NTNU- Studenten har signert kontrakten allerede, og som takk får han 10.000 kroner i måneden til han begynner å jobbe fast for selskapet, som igjen regner med at Hofland stiller opp i ferier og lignende.- Jeg syntes det er utrolig bra. Jeg får ikke fast lønn, men det er fantastisk å få et tilskudd til studielånet, sier Hofland, ifølge DN.

Nyheter
Næringsliv