Får full lønn under permisjon i Hydro

Cecilie Ditlev Simonsen får full lønn mens hun har permisjon fra direktørjobben i Hydro.

Arbeidsliv

Oslo-ordfører Per Ditlev Simonsens datter har innrømmet at hun har unndratt 750.000 kroner fra skatt, penger hun arvet av sin mor i 1991 og som hun har hatt stående på en konto i en sveitsisk bank. Mandag valgte hun å søke om velferdspermisjon fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Hydro. Oslo-ordfører Per Ditlev Simonsens datter har innrømmet at hun har unndratt 750.000 kroner fra skatt, penger hun arvet av sin mor i 1991 og som hun har hatt stående på en konto i en sveitsisk bank. Mandag valgte hun å søke om velferdspermisjon fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Hydro. - Jeg har bedt om å få velferdspermisjon på grunn av den belastningen denne situasjonen er for min familie og meg, sier Cecilie Ditlev-Simonsen til NRK.Hun bekrefter at søknaden er innvilget og at hun får full lønn i permisjonsperioden. Ifølge NRK dreier det seg om 150.000 kroner i måneden.Cecilie Ditlev-Simonsen mener det er helt naturlig at hun mottar full lønn mens hun har velferdspermisjon, og sier hun er helt sikker på at alle andre ansatte i Hydro ville fått samme behandling.Også Cecilie Ditlev-Simonsens bror, Sverre, har hatt 750.000 kroner på en sveitsisk konto etter arveoppgjøret i 1991. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv