Høyere lønn med én telefonsamtale

En enkel telefonsamtale kan bidra til å forbedre din tilværelse som pensjonist.

Arbeidsliv

Hvis du ønsker å unngå en real nedgang i lønnsnivået som pensjonist, er grep nummer én å samle alle sparekontiene ett sted til en høy avkastning, skriver Finansavisen. Hver tiendels rente teller for rentes renteeffekten over mange tiår. Hvis du ønsker å unngå en real nedgang i lønnsnivået som pensjonist, er grep nummer én å samle alle sparekontiene ett sted til en høy avkastning, skriver Finansavisen. Hver tiendels rente teller for rentes renteeffekten over mange tiår. Det eneste som skal til for å samle alle fripolisene i ett selskap, er å gi én av aktørene generalfullmakt. Her kan du eksempelvis velge mellom selskap som Storebrand, Vital, Nordea, Sparebank 1 og Silver.- Gjennomsnittskunden bør plassere minst 50 prosent av pensjonsmidlene sine i aksjefond og fast eiendom, sier Mikkel A. Berg, adm. direktør i Silver, til Finansavisen.

Nyheter
Personlig økonomi