Netthandelen-gründer ønsker å ansette folk som blir kastet på dør i Fast

Fast Search & Transfer kaster 148 ansatt på dør. Netthandelen-gründer Einar Øgrey Brandsdal ønsker de Fast-oppsagte velkommen til sørlandet.

Arbeidsliv

Netthandelen-gründer Einar Øgrey Brandsdal oppfordrer Fast-ansatte som blir kastet ut av selsapet om å ta kontakt. Fast varsler masseoppsigelser og IT-kompetanse er edel vare. Netthandelen-gründer Einar Øgrey Brandsdal oppfordrer Fast-ansatte som blir kastet ut av selsapet om å ta kontakt. Fast varsler masseoppsigelser og IT-kompetanse er edel vare. Systemutviklere er blitt mangelvare i Norge og Netthandelen.no er en av de mange bedriftene som merker arbeidsmarkedet er i vakum.- Det norske markedet er støvsugd for it-folk, og dette er en sjelden åpning. Jeg klør meg egentlig i hodet over den mangelfulle interessen. Vi har et utrolig godt arbeidsmiljø, er moderne og fremtidsrettet ved at vi utvikler egne løsninger. Derfor er Netthandelen en drøm for en hver systemutvikler, sier Einar Øgrey Brandsdal.- Sørlandet er et flott sted å bo. Vi sliter riktignok litt med fotballen for tiden, men også det kommer til å ordne seg, smiler han.

Nyheter
Næringsliv