Rømmer fra meglerhus

Fire medarbeidere i Danske Markets har forlatt selskapet til fordel for et eget selskap. Fra før har rundt 10 stykker rømt meglerhuset.

Arbeidsliv

Ifølge DN opplever Danske Markets en dramatisk flukt av meglere, analytikere og rådgivere i Norge. Lars Langsrud, Haakon Schram Stokke, Ketil Schjetne og Erik Scwabe har dannet sitt eget selskap; Alpha Corporate. - Det å eie sitt eget selskap var den viktigste driveren for at vi brøt ut av Danske Markets, sier Scwabe.- Vi har allerede tre corporateoppdrag på vei inn, men det tar jo fort noen måneder før vi har inntekter av betydning. Så noe lønn blir det ikke snakk om med det første, sier Schram Stokke.Alpha Corporate skal satse innenfor oljeservice, IT og telekom, samt varehandel.- Vi kommer aldri til å slippe det vi har i hendene for å tilfredsstille en eller annen emisjonsivrig og kapitalhungrig kunde som skal ha noe gjort på en ettermiddag. Ambisjonen vår er heller å bli en langsiktig partner for større norske selskaper som søkere partnere eller ønsker å vokse gjennom oppkjøp, sier Schram Stokke.Tidligere har en rekke andre ansatte forlatt Danske Markets, deriblant Anders E. Eide, Kristian Berg, Hallvor Hoddevik, Torbjørn Jakobsen, Hallgeir Hollup, Anders Høifødt, Sven Børre Larsen, Cato Johansen og Alexander Hagen.

Nyheter
Børs