34-åring vil selge ringetoner og mobilspill for én milliard i år

Norske investorer sa nei, men i USA ble han satset på. - Vi har gått fra null til en milliard på åtte kvartaler, sier mannen bak IT-raketten Thumbplay.

Arbeidsliv

Investorer som amerikanske Bain Capital, japanske Softbank og i-Hatch Ventures satset der norske venturefond ikke ville. Investorer som amerikanske Bain Capital, japanske Softbank og i-Hatch Ventures satset der norske venturefond ikke ville.I år regner 34-årige Are Traasdahl og mobilunderholdningsselskapet Thumbplay med å selge ringetoner og spill for en milliard kroner, skriver Dn.- Jeg hadde aldri drømt om at dette skulle bli så stort. Vi har gått fra null til en milliard på åtte kvartaler, sier Traasdahl, som har en eierandel på ca. 25 prosent.Traasdahl blir en rik mann om planene om børsnotering blir realisert.- Tilsvarende selskaper er blitt børsnotert i USA med en prising som tilsvarer 3-5 ganger omsetningen, sier han til Dn.

traasdahl
thumbplay
tapad
Nyheter
Næringsliv
Digital