Cecilie Ditlev-Simonsen har fått flere tilbud om ny jobb

Cecilie Ditlev-Simonsen angrer på at hun unndro arvepenger fra beskatning. Men har fått flere jobbtilbud.

Scanpix / Scanpix
Arbeidsliv

Cecilie Ditlev-Simonsen sier hun angrer på at hun unndro arvepenger fra beskatning. Onsdag måtte hun slutte som kommunikasjonssjef i Hydro, men hun har allerede fått nye tilbud.- De henvendelsene jeg har fått de siste ukene tyder på at det er flere som mener de har bruk for min kompetanse, sier hun til Dagens Næringsliv.Ditlev-Simonsen er fortsatt sykmeldt, og det vil hun være et par uker til. Denne tiden vil hun bruke med familien, blant annet sin far, Per Ditlev-Simonsen, som er hjerteoperert.Cecilie Ditlev-Simonsen sier hun gjerne ville fortsatt i Hydro, men at det ble for vanskelig, både for henne selv og for selskapet.- Den endelige beslutningen tok jeg, men det er ingen tvil om at Hydro mente det var vanskelig at jeg skulle komme tilbake på jobb, sier den tidligere kommunikasjonssjefen, som får med seg 2,6 millioner i fallskjerm fra Hydro. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv