Det bekrefter sports- og mediedirektør i Start, Svein Mathisen, overfor NTB. Stig Inge Bjørnebye forlot stillingen som hovedtrener tidligere i uken. Nå har sørlandsklubben hentet inn svenske Benny Lennartsson, som trente Viking i perioden 1988-1991 og 1999-2002. Det bekrefter sports- og mediedirektør i Start, Svein Mathisen, overfor NTB. Stig Inge Bjørnebye forlot stillingen som hovedtrener tidligere i uken. Nå har sørlandsklubben hentet inn svenske Benny Lennartsson, som trente Viking i perioden 1988-1991 og 1999-2002. - Det stemmer at Benny Lennartsson skal trene Start. Han kommer til å trene Start ut sesongen, sier Svein Mathisen til NTB. Førstevalget- Det har gått fort i svingene. Det har kun tatt to til tre dager fra vi kontaktet ham til kontrakten var underskrevet. Vi har sett etter ledige trenere på markedet, og Benny var førstevalget vårt, fortsetter Mathisen.Og han har tro på at svensken kan snu den vonde trenden for Start, som kjemper om å beholde plassen i eliteserien neste sesong. I sin tid i Viking ledet Lennartsson klubben til seriegull i 1991 og cupgull i 2001.- Vi trenger nytt blod, som kan redde oss fra nedrykk. Jeg har godt kjennskap til Benny, og vi har gode referanser på ham så dette blir spennende, forklarer Mathisen.