Når bør jeg si opp jobben?

Kan du svare ja på tre av disse åtte punktene, er det på tide å bytte jobb.

Arbeidsliv

Richard Bayer i The Five O'Clock Club i New York har gjennom årene som karriererådgiver notert seg ned åtte signaler som bør gi deg en pekepinn på om du bør tenke på å finne deg en annen jobb. De åtte punktene som i dag gjenggis i CNNMoney.com er følgende:1. Du passer ikke inn. Dine verdier er ikke forenelige med de selskapet du jobber hos har.2. Sjefen liker ikke deg, og du liker ikke han.3. Dine kollegaer liker deg ikke.4. Du får ikke tildelt arbeidsoppgaver hvor du kan benytte deg fullt ut av dine kvalifikasjoner.5. Du må alltid gjøre "møkkajobbene".6. Du blir ekskludert fra møter som dine kollegaer blir invitert til.7. Alle dine kollegaer har eget kontor. Du har en pult i gangen.8. Du hater å gå på jobben og det føles som om du er iferd med å utvikle magesår.Så kjenner du igjen minst tre av disse punktene på din egen arbeidsplass, er Bayers anbefaling at du finner deg noe annet å gjøre i hverdagen.Hvis ikke vil sjefen din gjøre det.

Nyheter
Næringsliv