Wenche Rasch er ansatt som seniorrådgiver i Burson-Marsteller. Hun kommer fra stillingen som informasjonssjef i Arbeids- og inkluderingsdepartementet.- Jeg gleder meg til å begynne i Burson-Marsteller, og håper å bli en aktiv bidragsyter i et spennende og meget kompetent team. Jeg har hatt mange spennende år som informasjonssjef i regjeringskvartalet, der jeg har hatt glede av å samarbeide med statsråder i skiftende regjeringer. I tillegg har jeg gjennom min tid på Slottet og mens jeg bodde i Afrika reist mye og fått erfare hvor sammensatt de utfordringer verden står overfor er.Rasch har vært informasjonssjef i Arbeids- og inkluderingsdepartementet i snart tre år. Før dette var hun informasjonssjef ved Det kongelige Hoff i fem år. Hun har også arbeidet åtte år i ulike informasjonsstillinger i sosial og helsedepartementet, samt hatt prosjektarbeid i Afrika.