- Jeg håper noen har bruk for meg og engasjementet mitt, sier Bekkemellem til Dagsavisen.Bekkemellem legger ikke skjul på at hun helst ville ha fortsatt i politikken.- Slik er det politiske livet. Jeg har vært forberedt på at dette kanskje kom til å skje. Jeg kan ikke være skuffet når jeg som en av få kvinner har fått delta i to regjeringer før knappe fylte 40 år. Jeg har lært masse, og de siste to årene har vært fantastiske år i mitt arbeidsliv, sa Bekkemellem til NTB torsdag.Ifølge Dagsavisen synes statsminister Jens Stoltenberg det var personlig trist å måtte gi Bekkemellem sparken. Hun var også med i hans første regjering.Bekkemellem mistet i vår vervet som leder i Aps kvinnepolitiske nettverk, og dermed plassen i Aps sentralstyre til tidligere AUF-leder Anniken Huitfeldt.Nå innser Bekkemellem at det er på tide å satse på en jobb utenfor politikken etter at stortingsperioden er over om to år.- Min tid i politikken er over etter disse to årene. Nå skal jeg sitte på Stortinget ut perioden, og deretter vil jeg ikke søke gjenvalg, sier hun.Bekkemellem opplyser at hun ikke har gitt Stoltenberg beskjed om avgjørelsen. Hun sier han godtok ønsket om å være åpen på at hun ikke ville slutte.- Han måtte det. Men jeg vil ikke si mer om hva han og jeg har snakket om, sier Bekkemellem. (©NTB)