- Vi hadde en god og konstruktiv samtale, men det ga ikke grunnlag for å ta opp kontraktsforhandlingene igjen, sier sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen til rbk.no.- Mickes kontrakt går ut etter denne sesongen, dermed står han fritt til å finne seg en annen klubb. Samtidig skal han jo fullføre den kontrakten han har.Trener Knut Tørum fikk beskjed om bruddet fredag, et lite døgn etter at det ble klart at finske Miika Koppinen forlater klubben ved sesongslutt.- Det gjør selvsagt oppgaven enda større og mer vanskelig når vi skal skaffe riktig tropp til neste år og ha kontinuitet på spillersiden, sier Tørum til rbk.no.- Når det gjelder laguttaket er begge aktuelle framover. Ingen av dem har brutt kontrakten med Rosenborg, men når to spillere står likt i kvalitet vil vi prioritere dem som prioriterer oss.Tidligere fredag ble det klart at Vidar Riseth overtar Koppinens stopperplass i søndagens kamp mot Lillestrøm. (©NTB)